HOT NEWS
Please Wait...

Yapı Merkezi Staj Programı

Yapı Merkezi

Yapı Merkezi staj programı ile öğrencilerin, staj süresince, okulda öğrendikleri bilgilere ilişkin pratik yapmaları ve iş hayatını tanımaları hedeflenir.
Yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilere, Haziran–Eylül Döneminde şirketlerimizin Merkezdeki ve Projelerdeki o yıla ait stajyer kontenjanları göz önünde bulundurularak, staj imkanı sunulmaktadır.

Eğitim–öğretim dönemi (kış dönemi) içerisinde staj yapmak isteyen Meslek Lisesi öğrencilerine, Ekim-Haziran Döneminde şirketlerimizin Merkez Birimlerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, staj imkanı sunulmaktadır.

Yapı Merkezi Staj Başvurusu

Yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin 1 Ocak-15 Nisan, kış döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin ise 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında, insan.kaynaklari@ym.com.tr mail adresine gönderecekleri özgeçmiş ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.


Staj başvurusu olumlu sonuçlanan öğrencilere, staj tarihleri ve staj yapacakları Şirket/Bölüm/Proje, İnsan Kaynakları Bölümü tarafından telefon ve e-posta yoluyla bildirilmektedir. Başvurusu olumsuz sonuçlanan öğrencilere ise yine e-posta yoluyla ve gerekçeli olarak bildirim yapılmaktadır.

Yapı Merkezi Genel Merkez
Hacı Reşit Paşa Sokak No:4
34676 Çamlıca/İstanbul, Türkiye
T : +90 216 321 90 00
F : +90 216 321 90 13
E : kurumsal.iletisim@ym.com.tr
      insan.kaynaklari@ym.com.tr

MDCSITE

I'm just a beginner blogger who tried to learn things related to coding which always appears in front of the eye